GRIEKS RESTAURANT KRETA BEEK, LIMBURG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2271 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks restaurant Kreta Beek, limburg. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 10:05 Eerste keer besteld en ern positieve ervaring. Zelf je salade samenstellen. Er was voldoende vlees (dat wel een beetje meer gekruid mocht zijn). Frietjes en rijst waren ruim voldoende. Volgende keer zeker een optie.
13 apr 2024 om 18:05 Goed eten en snel bezorgd
13 apr 2024 om 10:16 bedankt voor de goede service =)
11 apr 2024 om 10:17 Hallo. Niet slecht, maaaaar......... als ik positieve kritiek mag geven ter verbetering dan zeg ik.... Frieten waren slap en maar net gaar. Tevens waren de Griekse kruiden maar nauwelijks te proeven op de gyros schotel. Weinig smaak. (jammer)
10 apr 2024 om 20:41 They said it'll be delivered in 40 minutes, I got a call 2 hrs later when I wasn't even at home. Never order from there if you can't wait for very long time
8 apr 2024 om 16:14 ontvangen friet was schandalig. het leek wel of ze voor de 5 keer opgebakken waren. het vlees was goed
8 apr 2024 om 10:52 lekker gegeten
7 apr 2024 om 20:10 Was goed en lekker en mooi opgemaakt
6 apr 2024 om 20:37 Precies op tijd, we hebben heerlijk gegeten, beter kan niet. Toppie
4 apr 2024 om 23:42 Eten goed warm en smaakte heerlijk!!
4 apr 2024 om 20:17 We bestellen hier vaak en het is altijd super lekker eten. Bezorger was mooi op tijd. Alles naar volle tevredenheid!
2 apr 2024 om 18:38 Lekker zoals altijd