GRIEKS RESTAURANT KRETA BEEK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1700 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks restaurant Kreta Beek. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 22:21 Ontzettend vriendlijke bezorger. Het eten was HEERLIJK. Salade was ook top. Alles vers.
4 dec 2022 om 20:52 was heerlijk had wat warmer mogen zijn maar buiten was het ook koud dus dat kan
4 dec 2022 om 20:49 Voor de zekerheid ruim 2 uur van tevoren een bezorgtijd doorgegeven. Nog ruim een half uur te laat. Eten vrijwel lauw/koud en sommige stukken zelfs aangebrand. Zo zonde voor dit goede restaurant. De laatste maanden is het qua bezorgen een zooitje.
4 dec 2022 om 18:58 Zoals normaal: top kwaliteit, lekker eten, nog warm als het thuis aankomt en vriendelijk.!
4 dec 2022 om 17:14 De gyros was heerlijk!! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen
3 dec 2022 om 20:31 2 uur moeten wachten op het eten, ze hadden het heel druk maar dan hadden ze beter bestellingen kunnen stopzetten.. eten was wat lauw maar goeie smaak, jammer van de bezorging dat zorgt ervoor dat we niet snel weer hier zullen bestellen.
2 dec 2022 om 20:27 Wederom voortreffelijk gegeten een echte aanrader.
2 dec 2022 om 20:21 Prima eten en goed warm
29 nov 2022 om 20:25 Echt heerlijk vlees en zeer uitgebreid, echt waar voor je geld (Hermes schotel) Meer dan genoeg voor een goede eter Mocht er een puntje van kritiek dan mogen de frietjes de volgende keer wat warmer.
27 nov 2022 om 9:08 Super lekker eten heb alleen een half uur daar moeten wachten tot het eten klaar was om mee te nemen ze hadden wel een drankje aan geboden
26 nov 2022 om 21:42 Eten was prima maar veel te lang moeten wachten. Hadden om 17.30 onze bestelling gedaan met gewenste ontvangsttijd 19.00 uur. Het eten kwam om 20.30 uur aan. Dat lijkt me toch wel erg lang.
26 nov 2022 om 20:59 Eten was prima, bezorger heel vriendelijk, maar op 10 min na 2 uur gewacht, is toch wel heel lang! Ook al is het zaterdag! En ook al bel je heel vriendelijk na 1 uur op dat het toch echt nog even duurt omdat het druk is. Niet fijn!