GRIEKS RESTAURANT KRETA BEEK, LIMBURG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2332 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks restaurant Kreta Beek, limburg. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2024 om 19:44 Zoals gebruikelijk was het eten heerlijk, maar het duurde enorm lang voordat het werde bezorgd. Om 17:00 uur besteld voor 18:30. Het werd pas om 19:30 uur bezorgd. Geen bericht om dit te laten weten. Erg jammer.
17 jun 2024 om 23:15 Het heeft wederom prima gesmaakt en het eten werd precies volgens afspraak geleverd.
17 jun 2024 om 8:08 Het eten was erg lekker, bezorgtijd was geschat op 40min, duurde echter bijna 2 uur
16 jun 2024 om 22:12 Eten was weer heerlijk ! Alleen jammer dat als je n uur van tevoren besteld, geen berichtje krijgt dat t wegens vaderdag druk is en nog n dik half uur moet wachten.
15 jun 2024 om 19:50 Snel bezorgd en het eten was heerlijk
10 jun 2024 om 12:13 bezorging 45m te laat, spies was half verkoold en uitgedroogd> oneetbaar. Lamskotelet was halfgaar, deel was nog rauw vlees
10 jun 2024 om 7:47 Bezorging duurde 2.5 uur, suvlaki was helemaal zwart en oneetbaar, frieten waren zompig, zacht en half rauw. De gyros en feta waren prima, niets speciaals maar iig eetbaar. Bestel hier niet nog een keer.
9 jun 2024 om 22:14 Zelf afgehaald. Op de bestelde tijd klaar. Eten was goed.
9 jun 2024 om 20:08 Duurde precies 2.15 voordat ik mijn eten kreeg, had al wat anders gegeten. Nooit meer ga ik hier bestellen.
9 jun 2024 om 19:38 2uur en 15minuten gewacht 3 keer gebeld en dit bleek normaal te zijn allemaal…. Geen excusues maar alleen dat het op de site stond dat de tijden kunnen afwijken. Na aangeven dat ik 2uur lang vind gaven ze aan dat dit kon gebeuren nu eenmaal.
9 jun 2024 om 17:15 We waren heel erg tevreden
7 jun 2024 om 20:44 Druk druk en tijd om te koken of uit te gaan eten ... ideaal en lekker menu's ook op te halen Het was weer goed verzorgd en lekker.